19-03-2020

Beste mensen,

zoals we allemaal merken heeft het Coronavirus de wereld goed in de greep. We moeten met zijn allen ons best doen om te zorgen dat de kwetsbare mensen onder ons beschermd worden tegen dit virus en om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen.
Dat het soms moeilijk is en dat er paniek is onder sommige mensen begrijpen we heel goed. Toch kunnen we niet meer doen dan ons best en de richtlijnen van de Overheid en het RIVM opvolgen.

In navolging van die richtlijnen is ook besloten dat de rasclubmiddag geen doorgang zal hebben maar mogelijk op een later tijdstip in het jaar als alles weer beetje naar het ‘normale’ toegaat. Uiteraard houden wij u op de hoogte zodra ook wij meer weten.

De show van 5 april te Dalfsen van Neocat is ook geannuleerd. meer informatie kunt u vinden op de website van Neocat. te bereiken via onze show pagina.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd waar voor iedereen alles anders is en hopen dat u gezond mag blijven en lekker samen van en met uw wollige vriendjes en vriendinnetjes te kunnen genieten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.