Rasclub

Welkom op de website van de Rasclub voor Russen en Nebelungen

De Neocat Rasclub voor Russen en Nebelungen is bestemd voor een ieder die deze rassen een warm hart toe draagt. Het zijn prachtige, lieve en intelligente katten die al vele harten hebben veroverd. Sommige mensen noemen de Nebelung en Russen ook wel de ‘Aristocraten’ onder de katten.

De Rasclub stelt zich tot doel de gezondheid, het karakter en de schoonheid van de Rus en Nebelung te handhaven en te bevorderen door onder andere informatie te delen via deze site, het ledenblad de Baboushka en een informatie stand op de Neocat kattenshows.

Mocht u specifieke vragen hebben waar u het antwoord niet op kan vinden op onze site neem dan gerust contact op met een van ons zodat we u verder kunnen helpen.

Blauwe Rus

 

Op de kattenshows van Neocat kunt u ons ook altijd bezoeken bij onze infostand. Op de meeste shows zijn ook fokkers en liefhebbers met hun Russen en Nebelungen aanwezig waardoor u deze prachtige katten in het echt kan bewonderen. Uiteraard kan u dan ook meer informatie aan de eigenaren vragen.

Daarnaast organiseren wij ook themamiddagen die verband houden met deze mooie rassen. Meer informatie kunt u vinden onder Nieuws.

What greater gift than the love of a cat?
‘Charles Dickens’

Reacties zijn gesloten.